Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Diyarbakır Eğil ilçe girişinde peyzaj çalışmaları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Eğil ilçe girişinin daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla peyzaj çalışması başlattı.

YEREL - 31-01-2023 14:17

Büyükşehir Belediyesi, kent ve inanç turizmi açısından oldukça önemli bir konumda bulunan Eğil ilçe girişini yeniden düzenliyor.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, ilçe girişinin estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla toplam 11 bin 288 metrekarelik alanda çalışma yürütüyor. 

Ekipler, peyzaj düzenlemesi kapsamında su deposu, sulama tesisatı, ilçe merkezine gelen ziyaretçileri karşılama ve doğru yönlendirme amacıyla ışıklı tabela ile aydınlatma çalışmaları yapıyor.

Projeyle farklı türde geniş yapraklı 158 ağaç, ibreli 133 fidan ve 16 bin 542 çalı toprakla buluşturulacak, alanın tamamına rulo çim serilecek. 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>