Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Diyarbakır'da meslek tanıtımları sürüyor

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversiteye hazırlık eğitimlerinin verildiği Konuk Evi Kız Yurdu’nda kalan öğrencilere yönelik meslek tanıtımı semineri düzenlendi.

EĞİTİM - 10-05-2023 16:49

Diyarbakır'da Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı faaliyet yürüten yurtta kalan öğrenciler için bilgi ve motivasyon sağlayan etkinlikler çerçevesinde, meslek tanıtımı semineri gerçekleştirildi.

Yurtta düzenlenen etkinlikte Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi  Dr. Halide Rümeysa Küçüköner tarafından üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonu arttırmak için yapılması gerekenler anlatıldı.

Seminerde öğrenciler de tercih etmeyi düşündükleri meslekler hakkında merak ettiklerini öğrenme fırsatı yakaladı.

Program, öğrencilerin motivasyonunu arttırmaya yönelik kısa film gösterimiyle sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>