Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Diyarbakır'da sağlıkçılara 10-12 Mayıs tarihleri arasında eğitim verildi.

Diyarbakır’da doğum esnasın da gelişebilecek sorunlar nedeniyle meydana gelen yenidoğan ölümlerin önlene bilmesi adına doktor, ebe ve hemşirelere yönelik 3 gün boyunca (Yenidoğan Canlandırma Programı Uygulama) NRP eğitimi Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda düzenlendi

SAĞLIK - 16-05-2023 17:47

Eğitim programı kapsamın da NRP eğitimcileri tarafından, yeni doğan bebeklere yapılan müdahalelerde güncel yaklaşımlar ve uygulamalar hakkında bilgileri aktarıldı.

Eğitim sonrası katılımcılara yönelik yapılan yazılı ve uygulamalı sınav sonucu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hidayet Bakaç ve eğitmenler tarafından sertifikaları takdim edildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>