Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Döviz Hareketlendi! İşte Güncel Dolar ve Euro Fiyatları

"Son dönemde döviz piyasasında yaşanan hareketlilik, dikkatleri üzerine çekiyor. Dolar, rekorlar kırmaya devam ederken, euro da yukarı yönlü bir ivme sergiliyor. İşte 13 Mart 2024 Salı günü güncel dolar ve euro fiyatları...

EKONOMİ - 13-03-2024 20:51

 

Dolar/TL kuru, günün ilk saatlerinde yükselişle başladı. Alış fiyatı 32.0868 TL, satış fiyatı ise 32.0957 TL olarak belirlendi.

Euro ise bugün yüzde 0.18'lik bir artışla işlem görüyor. Bir önceki kapanışına göre yukarı yönlü bir hareket kaydeden euro, şu anda alış fiyatı 35.0934 TL ve satış fiyatı 35.1344 TL seviyelerinde bulunuyor.

Ekonomik kriz ve yüksek enflasyonun etkisi altında olan döviz kurlarındaki herhangi bir artış, tüm ürün ve hizmet piyasalarını etkiliyor. Günlük döviz fiyatlarını takip etmek, yatırımcılar için büyük önem taşıyor."

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>