Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

DSP Lideri Aksakal: "Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde İstikrar Bozulmasın!"

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, DSP Genel Merkezi'nde Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti.

SİYASET - 07-04-2023 11:41

Ziyaret sonrasında kameralar karşısına geçen liderler, DSP'nin saat 14.00'te yapacağı başkanlar kurulu toplantısı sonrasında saat 16.00 gibi kararını açıklayacağı duyuruldu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, seçimlerde beraber yol yürüyebileceklerini düşündükleri için bu ziyareti yaptıklarını belirtti.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise, yeni dönemde TBMM’ye taşınması yönündeki görüşlerini paylaştıklarını ifade ederek, DSP olarak ilkeli bir duruşla, dürüstlük ve şeffaflık şekilde yoluna devam edeceklerini söyledi. DSP olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda sonuçlanması ve istikrarın bozulmaması için elinden geleni yapacaklarını belirten Aksakali, ziyaret ve önerileri için teşekkür ederken, "Emekten yana sol bir parti olarak TBMM’de yer alarak katkıları sunmak istediklerini görüşümüzü paylaştık. Bugün saat 14’te başkanlık grubuyla değerlendirerek açıklamayı AK Parti Genel Merkezi’nde yapmayı planlıyoruz" dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>