Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Düzce'de 160 çocuk erkekliğe ilk adım attı

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet Şöleni’nin ilk adımı olan sünnet operasyonları yapıldı. 160 çocuk ve ailesinin katıldığı organizasyonda hazırlanan steril ortamda uzman doktorlar çocukların sünnetini gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 26-07-2023 11:53

Düzce'de hazırlanan steril ortamda daha önce Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptıran aileler çocuklarını sünnet ettirdi.

Uzmanların gerçekleştirdiği sünnet operasyonlarında 160 çocuk ailesi ile birlikte erkekliğe ilk adımlarını attı.

Sünnet operasyonlarının tamamlanması ile 11 Ağustos'ta Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenmesi planlanan eğlence için de hazırlıklar başladı.

Eğlence kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenerek konuklara ikramlar verilecek.

Ücretsiz sünnet eğlencesine tüm Düzceliler katılabilecek.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>