Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Düzce'de Drone Teknolojisiyle Desteklenen Yenilikçi Uygulama

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nce drone destekli olarak huzur uygulaması yapıldı.

GÜNCEL - 15-08-2023 11:39

Düzce Emniyet Müdürlüğü, huzur uygulamasını mevcut kamu düzeninin devamının sağlanması ve polisin varlığının hissettirilmesi; aranan şahısların yakalanması, suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla il merkezinde ve ilçelerinde 34 Ekip 140 personelle gerçekleştirdi.

Bin 61 kişinin GBT sorgusunun yapıldığı uygulamalarda, 44 işyeri ve 281 araç  kontrol edilmiş 28 araca toplamda 34 bin 415 TL para cezası ayrıca 5 araç trafikten men edilmiş 2 adet aranma kaydı bulunan şahsa gerekli işlemler yapılmış 3 adet ruhsatsız tabanca ve 1  adet tüfek alınarak gerekli yasal işlemlere başlandığı kaydedildi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>