Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

DÜZCE’DE EĞİTİME DEPREM ENGELİ: 4 ARALIK’A KADAR TATİL

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 5,9 şiddeti büyüklüğünde meydana gelen deprem sebebiyle, Düzce Üniversitesi sosyal medya hesabından eğitimin 4 Aralık tarihine kadar ertelendiğini duyurdu.

GÜNCEL - 23-11-2022 18:13

Düzce Üniversitesi’nin resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre meydana gelen deprem nedeniyle üniversite yerleşkesinde ağır bir hasar oluşmadığı belirtildi.

Öğrencilerinin güvenliğinin önemli bir öncelik olduğu belirten paylaşımda; “Eğitim binalarında deprem nedeniyle meydana gelen sıva çatlağı, kısmi asma tavan hasarları gibi küçük çaplı onarımların yapılabilmesi, öğrencilerimizin motivasyonunun olumsuz etkilenmemesi amacıyla, üniversitemizde 23 Kasım- 04 Aralık 2022 tarihlerinde eğitim-öğretime ara verilmiştir” açıklaması yapıldı.

Güz yarıyılı ara sınav(vize) tarihlerinde güncelleme

Üniversitenin güz yarıyılı ara sınav hakkında da bilgi veren paylaşımında; ”Meydana gelen deprem nedeniyle 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav tarihleri, 1 hafta süreyle ileri alınmış olup, 5-11 Aralık tarihlerinde yapılacaktır" açıklamasında bulunuldu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>