Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Düzce'de kağıt toplayıcısını vurup, kaçtı!

Düzce'de Küçük Sanayi Sitesi içinde bulunan ve vahşi çöplerin depolandığı alanda kağıt toplayan yabancı uyruklu bir kişi ayağından silahla vuruldu. Kağıt toplayıcısını yaralayan kişi kayıplara karıştı.

GÜNCEL - 31-05-2023 16:53

Düzce'de Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan ve vahşi çöplerin depolandığı alanda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre 3 tekerlekli elektrikli bisikleti ile kağıt toplayıcılığı yapan Afgan uyruklu şahıs topladığı kağıtları ayrıştırırken yoldan geçen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Ayağına ateş edilen şahıs yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kağıt toplayıcısını yaralayan şahsın yakalanması için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>