Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Edebali Stadyumu için imzalar atıldı

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve yüklenici firma yetkilileri inşaatın yapılacağı alanda inceleme yaparak değerlendirmede bulundu.

SPOR - 04-03-2023 14:09

173.323.323 Lira bedelle ihale edilen stadyum yapımının Bilecik için oldukça önemli bir proje olduğunu vurgulayan Vali Dr. Kemal Kızılkaya; “Proje süresinin 480 gün olarak belirlenmesine rağmen yüklenici firmadan daha erken bitirme sözü aldık.

Nasipse seneye 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Edebali Stadyumunda kutlayacağız. Proje tamamlandığında örnek bir spor tesisi olarak içerisinde; doğal çim saha, toplamda 5 bin kişilik tribün, açık ve kapalı iki tenis kortu, 8 antreman salonu, 6 kulvar tartan atletizm pisti, sırıkla atlama, disk, çekiç, gülle atma alanlarıyla modern ve donanımlı bir spor kompleksiyle hemşehrilerimize hizmet edecek. Memleketimize hayırlı olsun.” diyerek destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na ve Milletvekili Selim Yağcı’ya şükranlarını sundu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>