Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Edirne 2023’e Saraçlar Caddesi'nde “Merhaba” diyecek

Edirne Belediyesi, vatandaşlara yeni yıl coşkusu yaşatmak için 31 Aralık Cumartesi Gecesi Yeni Yıl Konseri düzenliyor. Edirneliler, yerel sanatçıların sahne alacağı yeni yıl konseri ile 2023’e “Merhaba” diyecek.

GÜNCEL - 29-12-2022 16:09

Edirne Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl coşkusunu Saraçlar Caddesi’ne taşıyacak. Edirne Belediyesi tarafından düzenlencek konserde Edirneliler, yerel sanatçılar ile 2023 yılını karşılayacak.  31 Aralık Cumartesi Günü Saat 20:00’de başlayacak konserde Dj Çağlar Bal, Cansu Milyon, Savaş Coşkun ve Grup Seyyah sahne alacak.

Edirnelilere alternatif bir yılbaşı akşamı sunmayı hedeflediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirnelileri, yılbaşı akşamı düzenleyeceğimiz konserlere davet ediyorum. Cumhuriyeti’mizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılı, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz, umutlarımızın yeşerdiği, bolluk ve bereket içinde geçen bir yıl olsun. Tüm Edirne halkına sağlık, huzur, başarı ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>