Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Edirne'de yanan dükkan sahiplerine AK Parti'den ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Atatürk Bulvarı üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın nedeniyle hasar gören dükkanları ziyaret etti.

SİYASET - 10-08-2023 10:23

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yangın dolayısıyla hasar gören büfe ve çiçekçi dükkanının işletmecileriyle görüştü.

Her zaman yanlarında olduklarını belirten İba, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan İba, “Edirne için hep birlikte” sloganıyla kentteki iş insanlarını ziyaret etmeye devam ettiklerini vurguladı.

Yangının yaşandığı hafta Edirne’de olmadığını fakat işletme sahipleriyle telefonda görüşme fırsatı bulduğunu dile getiren İba, “Yangından etkilenen esnaflarımızı Edirne’ye dönünce görüşmek, ziyaret etmek istedim. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çok şükür cana gelen bir zarar yok, mal kaybı var. Biz de üzerimize düşen bir sorumluluk varsa hazırız demeye geldik kardeşlerimize. Allah beterinden korusun bir daha yaşatmasın. Buradaki dükkanlar Edirne’ye hemhal olmuş işletmeler. Edirne’yle anılan esnaf kardeşlerimizin değerlerini yaşatmak ve yanlarında olmak için buradayız. Yaz boyunca esnaf ziyaretlerini sürdüreceğiz" dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>