Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Efes Selçuk için üretip, teslim ettiler

Efes Selçuk Belediyesi vatandaşların bank talebine çalışanlarının üretimi ile cevap veriyor.

GÜNCEL - 23-06-2023 17:28

Efes Selçuklu vatandaşlardan gelen 27 bank talebinin 20’si yerine getirildi.

Demir atölyesinde belediye çalışanları tarafından yapılan banklar vatandaşların talep ettiği sokaklara yerleştiriliyor.

Belediyenin öz kaynakları ile ürettiği bankların montajı yurttaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından,  “Siz isteyin biz yapalım, biz üretelim siz keyfini çıkarın. Çalışma arkadaşlarımızın ellerine, emeklerine sağlık. Banklarımızda nice güzel sohbetler, tebessümler dileriz. Kendimiz ürettik, kentlimize teslim ettik” notuyla bir paylaşım yaptı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>