Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Eğitime giden yollara bakım

Hatay Büyükşehir Belediyesi, eğitim-öğretim yılında öğrencilerin ulaşım güvenliğini güvence altına almak amacıyla il genelinde yol çalışmalarına devam ediyor.

SON DAKİKA - 19-01-2023 18:27

Okul yollarına ulaşım koşullarını iyileştirmek ve güvenli ulaşım imkanı sağlamak için var gücüyle çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi 39 Sokak (İskenderun Teknik Üniversitesi KYK Öğrenci Yurdu) yolunda oluşan su birikintilerine karşı yağmur suyu tahliye hattı çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler ayrıca yola parke döşeyerek yolu modern ve kullanışlı hale getirdi.

Öğrenci ve bölge halkı yaşadıkları sorunlara hızlı bir şekilde müdahale ederek çalışmalar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>