Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Emeklilere Beşinci Destek Ödemesi Yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşanan ekonomik krizin etkilerini hafifletmek için Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor.

EKONOMİ - 08-01-2024 07:38

7 bin 500 TL maaş alarak ekonomik zorluklar yaşayan emeklilere de desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, beşinci kez destek ödemesi gerçekleştirdi.

7 bin 500 TL maaş ile hayatlarını sürdürmeye çalışan ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan toplam 22 bin 567 emekli için beşinci kez destek ödemesi gerçekleştirildi. Emeklilerin Başkent Kartlarına 1000’er TL’lik destek ödemesinin yanı sıra 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteği de yatırıldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>