Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Emir Can İğrek, Bursalılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Müzik kutusu, Gönül Davası, Nalan, Beyaz Skandalım, Çiftetelli gibi birçok şarkının ve bestenin sahibi genç sanatçı Emir Can İğrek, Jolly Joker Bursa'da seslendirdiği şarkılarla sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

MAGAZİN - 09-12-2023 07:47

Konser öncesinde mekana girebilmek için metrelerce kuyruk oluşturan Emir Can İğrek hayranları Jolly Joker Bursa'yı hınca hınç doldurdu.

Emir Can İğrek, sahneye çıkmasıyla tüm şarkılarını Bursalı hayranlarıyla birlikte söyledi.

Konserinde iki kez hayranlarının isteği üzerine 'Akşamcı' şarkısını da söyleyen Emir Can İğrek, sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>