Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Erciyes Kayak Merkezi'nde Milli Sporcuların Atılımı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin turizm alanında amiral gemisi olan ve kış sezonunda yerli, yabancı turistlerin akınına uğrayan Erciyes Kayak Merkezi’ne yönelik turizm ve tanıtım atağına devam ediyor.

SPOR - 04-08-2023 10:15

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda Erciyes Kış Sporları Projesi kapsamında yerli ve milli board üreten Abdullah Gül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Çağatay ile ekibini makamında ağırladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükkılıç, “Erciyes Kış Sporları Projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Yerli ve milli boardımız üretildi. Bu kış Erciyes pistlerinde yerli ve milli board kullanılacak” dedi.

Milli board yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Büyükkılıç, “Milli boardımızın yapımında emeği geçen Abdullah Gül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Çağatay Yılmaz ile ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, misafirleriyle günün anısına yerli ve milli board ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>