Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ün acı günü

A Milli Takım’ımızın yıldız isimlerinde eski futbolcu Yıldıray Baştürk’ün kayınpederi Tahsin Akın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

GÜNCEL - 13-08-2023 18:00

SG Wattenscheid 09, VfL Bochum, Bayer Leverkusen, Hertha Berlin, VfB Stuttgart, Blackburn Rovers gibi takımlarda top koşturan, A Milli Takım’ımızın yıldız oyuncularından olan eski futbolcu Yıldıray Baştürk’ün kayınpederi hayatını kaybetti.

Vefat haberi, Almanya’daki DİTİB Essen Altenessen Yeni Camii tarafından duyuruldu.

Akın'ın memleketi Bolu’da vefa ettiği belirtilen haberde, "DİTİB Essen-Altenessen Yeni Camii Yönetim Kurulu olarak kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” denildi.

Tahsin Akın’ın vefat haberi sonrasında Yıldıray Baştürk’ün eşi Gülcan Baştürk, annesi ve babasının fotoğrafını paylaştı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>