Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Eskişehir'de Damacana su 15 lira oldu

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Yönetim Kurulu tarafından alınan karar ile Kalabak Suyun damacana fiyatı bugünden itibaren geçerli olmak üzere 15 TL’ye yükseldi.

EKONOMİ - 08-07-2023 13:20

Son dönemde, özellikle akaryakıt zamları ve personel ve amortisman giderleri ile dövize bağlı hammadde girdi maliyetlerinin artışı nedeniyle Kalabak Suyu fiyatlarında artışa gidildi.

ESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, kapıya/eve teslim esasıyla çalışan Alo Kalabak hizmeti 20 TL, merkezden 30 – 60 kilometre arasındaki uzaklıkta olan ilçe ve mahallelerde 18 TL, 60 kilometre üzerindeki ilçe ve mahallelerde ise damacana fiyatı 20 TL oldu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>