Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Evlilik Hazırlığı Yapanlar, Kredi Bekleyişine Geçti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuru sürecine dair hazırlıkların tamamlandığı açıklanan fon ile evlenecek çiftlere 48 ay vadeli, 2 yılı geri ödemesiz, 150 bin lira kredi desteği sunulması bekleniyor.

GÜNCEL - 26-01-2024 10:32

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine göre evlenen çiftlerin sayısı 2021 yılında 563 bin 140 iken, 2022 yılında 574 bin 358 oldu. Bin nüfus başına düşen evlenme sayısını ifade eden kaba evlenme hızı 2022 yılında binde 6,76 olarak gerçekleşti. Buna göre 2024 yılında da ortalama 550 bin çiftin hayatlarını birleştireceği düşünülüyor.

Elinde yeterli bütçesi bulunmayan çiftlerin bir kısmı ailelerinden destek alırken, bir kısmı da bankalardan evlilik kredisi kullanmayı tercih ediyor.

olayinkolayi.com isimli dijital platform, hayatlarını birleştirmek isteyenlere bu aşamada önemli bir tasarruf imkanı sunuyor.  Söz konusu fon üzerinden ya da bankalardan evlilik kredisi kullanan çiftler, dilerlerse kredilerinin güvencesi Kredi Hayat Sigortalarını olayinkolayi.com üzerinden yüzde 40’a varan indirimli fiyatlarla satın alabiliyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>