Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Ferzan Özpetek, Maserati İçin Kısa Film Çekti

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

MAGAZİN - 05-08-2023 13:15

Maserati, ödüllü film yönetmeni Ferzan Özpetek'in aile bağları, otomotiv tutkusu ve yaşam hakkında bir hikâyenin anlatıldığı ve yakın zamanda yayınlanacak olan, 'Yol Arkadaşları (Companions on a Journey)' adlı kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.  İtalya'nın benzersiz ve büyüleyici manzaralarında geçen hikâye, ünlü bir orkestra şefi olan babalarıyla yeniden bir araya gelme niyetiyle yarımada boyunca yolculuğa çıkan üç kardeşin öyküsünü konu alıyor.  

Film samimi bir aktarımla, bir ailedeki benzersiz kişiliklerin duygusal yolculuğunu, otomobilleri, Maserati MC20 Cielo Spyder, ikonik GranTurismo ve markanın ‘her günü olağanüstü kılan’ SUV’u Grecale’nin eşliğinde anlatıyor. 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>