Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Filenin Efeleri'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından 2023 CEV Avrupa Altın Ligi'nde şampiyon olan A Millî Erkek Voleybol Takımı'nı kutladığı bir paylaşım yaptı.

SPOR - 26-06-2023 17:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyon olan A Millî Erkek Voleybol Takımı‘nı kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna'yı 3-2 mağlup ederek üçüncü kez şampiyonluğa ulaşan A Millî Erkek Voleybol Takımımızı, 'Filenin Efeleri'ni yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>