Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

‘Fıstık İle Celil’ Miniklere Dostluğu Anlatacak

Büyükşehir Belediyesi, 13 Kasım Pazar günü Fıstık ile Celil adlı tiyatro gösterisini Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde miniklerle buluşturacak.

KÜLTÜR - SANAT - 11-11-2022 17:56

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli programları hayata geçirmeye devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında 13 Kasım Pazar günü Fıstık ile Celil adlı tiyatro gösterisi çocuklar için perdelerini açacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek gösteri, saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans şeklinde miniklerle buluşacak. İçine kapanık bir çocuk olan Celil’in Fıstık ismini verdiği kuklayı kendine arkadaş edinmesini ve devamında gelişen olayları konu alan gösteri, çocuklara dostluğun önemini anlatacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösterinin biletleri, 12 ve 13 Kasım tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Fıstık ile Celil adlı tiyatro gösterisine tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>