Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gazeteciler'den Bingöl'de Kızılay'a kan bağışı

 Bingöl Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mahmud Arda ve beraberindekiler, Türk Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek amacıyla, Kızılay aracının önüne gelerek kan bağışı yaptı.

YAŞAM - 08-02-2023 17:18

Cemiyet Başkanı Arda, amaçlarının kan bağışıyla farkındalık oluşturmak olduğunu belirterek, tüm vatandaşları kan bağışına davet etti.

Tüm Türkiye ve Bingöl olarak hep beraber birlik olunması gerektiğine dikkati çeken Başkan Arda, ″Birlik olarak bu sıkıntıları çok rahat atlatabileceğimize inanıyorum. Türkiye çok güçlü bir ülkedir. Allah böyle bir felaket daha vermesin, Bingöllüler deprem sonrası kan tırına akın ederek kan bağışında bulundular. Herhangi bir değişiklik olmazsa, Kan tırı pazar gününe kadar burada olacaktır. Yoğun bir ilgi var kan tırına kan vermek isteyen vatandaşlarımızın da Pazar gününe kadar kan tırına gelip kan vermeleri ve bu konuda daha hassas davranmalarını istiyorum″ diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>