Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gazi Mustafa Kemal Kütahya'da minnetle anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde en büyük eseri ve mirası Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Kütahya'da saygı ve minnetle anıldı.

GÜNCEL - 10-11-2023 12:21

Kütahya'daki tören Vali Musa Işın, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ile Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Çelenklerin sunulması sonrasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla Atatürk Anıtı önündeki program sona erdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Atatürk’ konulu gösteri sunuldu.

Anma programı şiir, kompozisyon, resim kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>