Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gaziante'in Nizip İlçesinde "HAYDİ" ekmek büfeleri satışa başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alması için kurulan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ) Nizip'te satışa başladı.

GÜNCEL - 01-12-2022 04:54

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alması için kurulan 3 HAYDİ satış büfesini ilçede faaliyete alındığını belirtti.

Ekmeklerin ilçedeki Hasan Hüseyin Akdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üretildiğini ifade Sarı, "Üretimi yapılan ekmeklerimiz Kıbrıs Mahallesi İpek Sokak, Fevkani Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi ve Belkıs Mahallesi Belkıs Caddesi üzerinde kurulumu tamamlanarak hizmet vermeye başlayan büfelerde satışa sunulacak. İlçemize hayırlı olsun. Katkı ve desteklerinden dolayı Gaziantep Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e teşekkür ederim." dedi.

 

Kaynak: megahaber27

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>