Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, çocuklarla hikaye dinleyip, şarkı söyledi

23 Ocak-3 Şubat Yarıyıl Etkinlik Takvimi kapsamında 5 ila 12 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen çeşitli atölye etkinliklerini yerinde gören Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin masal atölyesinde çocuklarla hikaye dinleyerek, şarkı söyledi.

GÜNCEL - 23-01-2023 16:03

Çocuklar için hafta içi hazırlanan atölye çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şahin, daha sonra çocuklara ara tatilin ilk gününde hangi atölyelerden keyif aldıklarını sorup, onlarla sohbet etti.

Ziyaretin devamında resim atölyesinde Vincent Van Gogh’un yağlı boya tablosu olan “Yıldızlı Gece” eserini resmetmeye çalışan çocukların çalışmalarını izleyen Başkan Şahin, daha sonra teknoloji, mozaik, drama ve ebru atölyelerini gezdi.

Ziyarette Başkan Fatma Şahin’in yanı sıra GBB Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Abdullah Aksoy ile Kültür ve Turizm Daire Başkanı Oya Alpay da bulundu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>