Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gaziantep Büyükşehir, Salgın riskine karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli yaşanan deprem sonrası olası salgın hastalıkların depremzedelere bulaşmaması için şehir merkezi başta olmak üzere Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde ilaçlama çalışması yürütüyor.

GÜNCEL - 20-02-2023 15:49

Büyükşehir’e bağlı 30 uzman personelin görev aldığı ilaçlama çalışmalarında toplu yaşam alanlarından; sosyal tesisler, çadırkentler, petrol istasyonları, taziye evleri, tuvaletler ve ortak kullanım alanlarının tamamı dezenfekte edilirken çadırkentlerin belirli aralıklarla ilaçlaması yapılıyor.

Öte yandan Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile koordineli çalışan büyükşehir, depremde telef olan hayvanları ilaçlayarak da hastalık riskinin ortaya çıkmasını önlüyor.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>