Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne Başbuğ Atandı..

"Şırnak emniyet müdürü Mustafa Emre Başbuğ Cumhurbaşkanı kararnamesi ile son dakika Gaziantep il Emniyet Müdürlüğüne atandı."

GÜNCEL - 08-07-2021 04:27

"

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Gaziantep'e de yeni emniyet müdürü ataması yapıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlğü'ne Şırnak Emniyet Müdürü olarak göreve yapan Mustafa Emre Başbuğ atandı.

Gaziantep'in yeni emniyet müdürü Mustafa Emre Başbuğ, polis baş müfettişi iken Şırnak Emniyet Mdürlüğü'ne atanmıştı.

Gaziantep'in komşu ili olan Kilis'e de yeni emniyet müdürü atandı. Polis Başmüfettişi Ahmet Kurt, Kilis Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>