Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

GAZİANTEP KARKAMIŞ İLÇESİ’NE ROKETLİ SALDIRI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep’in Karkamış ilçesine 5 roket saldırısı düzenlendi, yaralıların olduğu bölgeye sağlık ekipleri yönlendirildi.

GÜNCEL - 21-11-2022 12:44

Sivil yerleşim merkezine isabet eden roket saldırısında 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. 

Validen açıklama

Saldırının gerçekleşmesi üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gaziantep Valisi Davut Gül; “Terör örgütü tarafından Fırat’ın doğusundan Kalkamış ilçe merkezine 5 adet havan/roket atılmıştır. Sivil yerleşim merkezlerine isabet eden saldırıda; 3 hemşerimiz vefat etmiştir. 2’si ağır olmak üzere 6 vatandaşımız yaralanmıştır” ifadelerini kullandı.

#Gaziantep

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>