Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gaziantep'te Çocuk Sanat Merkezi'nde kurslar tamamlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde bağlı olarak hizmet veren Çocuk Sanat Merkezinde kurslara katılan çocuklar sertifikalarını aldı.

GÜNCEL - 02-09-2023 14:57

Öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri amacıyla hazırlanan kurslara bin elli öğrenci katıldı. 7 ile 16 yaş arasındaki çocuklar kültür ve sanat etkinliklerinin düzenlendiği atölyelerde resim, mozaik, ebru, el sanatları, tasarım, seramik, cam atölyesi, bağlama, gitar, piyano, keman, ritim, drama ve yöresel halk oyunları konularında eğitimlerini tamamladı.

ÖĞRENCİLERİN EL EMEKLERİ SERGİLENECEK    

Kurs sonunda öğrenciler tarafından yapılan ürünlerin sergileneceği ve kursiyerlerin Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak hazırladığı gösterilerin yapılacağı bir etkinlik düzenlenecek.

Merkezdeki kurslara katılarak bağlama eğitimi aldığını belirten Esma Kılınç, “17 yaşında, 12’inci sınıf öğrencisiyim. Bu sene yaz tatilinde Çocuk Sanat Merkezi’ne geldim. Burada bağlama dersleri almak için. Buradaki eğitmenler sayesinde çok iyi şeyler öğrendim. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e kurslar için çok teşekkür ederiz" dedi.

Yaklaşık üç yıldır Çocuk Sanat Merkezi’nde bağlama eğitimi alan İsa Sinan Parlak ise, “Buradan memnunum. Eğitmenlerimize teşekkür ederim. Konserlere çıkıyoruz hazırlık yapıyoruz. 8 Eylül’de bir tane daha konserimiz olacak. Ona hazırlanıyoruz hepimiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>