Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gaziantep’te Yakalanan Yunan Casusu“nun Cezası Belli Oldu

Gaziantep'te, 25 Haziran'da MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonu ile yakalanan ve Yunanistan istihbaratına çalıştığı öğrenilen Muhammad Amar Ampara isimli şahıs, hakim karşısına çıktı.

GÜNCEL - 02-11-2022 02:24

 Gaziantep 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Muhammad Amar Ampara ile avukatı bulundu.
Duruşmada  Muhammad Amar Ampara isimli sanık, hakkındaki yapılan suçlamaları kabul etmeyerek hiç kimse ile bir şey paylaşmadığını savundu.

 Savunmanın ardından duruşma savcısı, sanığın Yunanistan Ulusal İstihbarat Servisine (EYP) sınır güvenliğiyle çalıştığını, Türkiye ile ilgili bilgi aktardığını, cep telefonunda yapılan incelemede benzer konularda mesajlaşmaların tespit edildiğini belirterek cezalandırılmasını istedi. Tarafların açıklamalarının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Muhammad Amar Ampara'ya "siyasal ve askeri casusluk" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası vererek tutukluluğunun devamına karar verdi.
Muhammed Amar Ampar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>