Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gökçeada'dan iki hasta Çanakkale'ye 'hava'dan sevk edildi

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde kalp rahatsızlığı geçiren bir hasta ile bacağında kırık şüphesi olan bir başka hasta, askeri helikopterle Çanakkale'ye tahliye edildi.

GÜNCEL - 22-01-2023 17:24

 Milli Savunma Bakanlığı, Gökçeada’da iki hasta vatandaşın Deniz Kuvvetleri'ne ait helikopter ile Çanakkale’ye tahliye edildiğini duyurdu.

Bakanlık paylaşımında, ″Gökçeada’da kalp rahatsızlığı geçiren vatandaşımız ile bacağında kırık şüphesi olan bir vatandaşımız, Deniz Kuvvetlerimize ait helikopter ile Çanakkale’ye tahliye edildi. Her iki vatandaşımıza da acil şifalar diliyoruz″ ifadelerine yer verdi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>