Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Gölcük'te Trafik Haftası Bilincinin Artırılması

Gölcük’te Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir çalışma yapıldı. İçişleri Bakanlığınca “Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde yaya geçitleri kırmızıya boyanarak yoldan geçen araç sürücülerine uyarılarda bulunuldu.

YEREL - 10-05-2024 12:56

Piri Reis İlkokulu önünde düzenlenen etkinlikte öğrencilere trafik bilinci aşılamak, trafikte yaya önceliğine dikkati çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak hedeflendi.

ÖĞRENCİLER SÜRÜCÜLERİ PANKARTLARLA UYARDILAR

Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, Piri Reis İlkokulu öğrencileri, polisler ve zabıtalar katıldı. Etkinlikte öğrenciler, Kaymakam Gültekin ve Başkan Yardımcısı Uzuner ile birlikte yaya geçitlerini kırmızıya boyayıp, ellerindeki pankartlar ile yoldan geçen araç sürücülerine uyarılarda bulundular.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>