Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Grup şampiyonluğunu Milas Belediyespor, garantiledi

Hafta sonu Balıkesir deplasmanında karşılaştığı Bigadiç Belediyespor’u 20-25, 20-25 ve 24-26’lık setler sonucunda 3-0 mağlup eden Muğla temsilcisi Milas Belediyespor, puanını 55’e çıkardı.

SPOR - 13-03-2023 16:58

En yakın rakibi olan Rest Property Alanya Bld takımının kendi sahasında İstanbul BBSK takımına 3-2 yenilmesiyle puan farkını 7’ye çıkaran Milas’ın Efeleri play-off maçları öncesinde A grubunu şampiyonlukla tamamladı.

Ligin son 2 haftasında sırasıyla Kocaeli BŞB Kağıt Spor ve Rest Propert Alanya Bld takımıyla karşılaşacak olan takımın daha sonra play off maçlarına hazırlanacağı kaydedildi.

Elde edilen başarıdan dolayı takımı ve teknik ekibi kutlayan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; ligin başından itibaren başarılı bir grafik çizerek iyi mücadeleler ortaya koyduklarını belirerek, ″Tecrübeli isimlerden oluşan takımımız grup maçlarının tamamlanmasına 2 hafta kala A grubu şampiyonluğunu ilan ettiler. Takımımızın bu başarısını play off müsabakalarında da sürdürerek Efeler Ligi’ne adını yazdıracağına yürekten inanıyorum” dedi.

 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>