Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Hakan Çavuşoğlu'ndan aday listesi açıklaması

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu yeni dönem milletvekilliği adaylığı hakkında bir açıklamada bulundu.

GÜNCEL - 09-04-2023 15:51

 TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu yeni dönem milletvekilliği adaylığı hakkında bir açıklamada bulundu.

Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu davanın her kademesinde görev almanın onurunu yaşamış birisi olarak Partimizin siyasi literatüre kazandırdığı üç dönem kuralı nedeniyle 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin aday listesinde yer almamaktayım. Hep söylediğimiz gibi, bizde makam ve merciler amaç değil Milletimize hizmet etmenin bir aracıdır. Bizim için önemli olan bu davanın geleceğidir, Türkiye'nin geleceğidir" ifadelerinde bulundu.

Hakan Çavuşoğlu'na geçiş süreci ve yeni dönemde bakanlık verileceği kulislerde konuşuluyor.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>