Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Gönüllü İtfaiyecilik Projesi'ne Büyük İlgi

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Gönüllü İtfaiyecilik Projesi, ‘Sosyal Uyum ve Belediyeler Çalıştayı’nda büyük ilgi gördü.

GÜNCEL - 21-12-2022 17:30

Sosyal Uyum ve Belediyeler Çalıştayı, Göç İdaresi Başkanlığı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği(UNHCR) ve Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) iş birliğiyle Ankara’da düzenlendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, 3 yıldır başarıyla yürüttükleri ‘Gönüllü İtfaiyecilik Projesi’ni Türkiye’nin çeşitli yerlerinden çalıştaya katılan belediye temsilcilerine aktardı.

HBB ve Alman İşbirliği Kurumu (GİZ) iş birliği ile 2020 yılında başlatılan ‘Gönüllü İtfaiyecilik Projesi’ne son olarak Erzin ilçesi de katılarak kentteki gönüllü itfaiyeci sayısı 118’e çıkmıştı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>