Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Hatay'daki arıtma tesisine Konya bakımı

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, depremden büyük zarar Hatay’da şehre içme suyu teminini sağlarken Karaçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde de bakım ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

SON DAKİKA - 12-02-2023 16:38

Hatay’ın Samandağ ilçesindeki Karaçay Barajı’ndan gelen suyu arıtan tesiste, içme ve kullanma suyunu sıvı klor ile dezenfekte ederek güvenli bir şekilde tüketilmesine imkan sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, günlük 123 bin metreküp arıtım kapasiteli tesisin kontrolünü yaparak yıkıma uğramamış olan binalara giden su şebekelerin de bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Karaçay Arıtma Tesisinde sağlıklı içme suyu işin seferber olduk. Klorlama çalışmamızı tamamladık. Hatay’a kesintisiz içme suyu vermek için tüm ekiplerimizle sahadayız. Bir damla suyun ne kadar değerli olduğunu deprem bölgesinde daha iyi anlıyoruz.” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>