Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Hudut Kartalları göz açtırmıyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sınırları koruyan ve gözetleyen Hudut Kartalları'nın düzenlediği operasyonlar neticesine çok sayıda kaçak maddeye el konulduğunu açıkladı.

GÜNCEL - 24-11-2020 18:18

"

Hudut Kartalları, sınırların güvenliği için keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini 7 gün 24 saat kesintisiz olarak sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından operasyon hakkında yapılan açıklamaya göre; Hakkari, Van, Ağrı, Hatay ve Şanlıurfa hudut hatlarında arama ve tarama faaliyetleri gerçekleştirildi. Bu faaliyetler kapsamında; 203 adet kurusıkı tabanca, 7 bin 200 adet kurusıkı tabanca mermisi, 4 adet av tüfeği, 19 adet av tüfeği fişeği, 812 gram toz esrar, 630 gram kubar esrar ve 22 bin 190 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>