Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve sıcak yemek

Çayırova Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

GÜNCEL - 28-03-2023 17:34

 Çayırova Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

Belediyenin hazırladığı gıda kolileri vefa ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılırken, ihtiyaç sahibi vatandaşlarda belediyeden gıda kolilerini alabiliyor. Ekipler sistemde kayıtlı ailelere gıda paketi teslimatını sürdürüyor.

Ramazanda özel gıdaya ulaşmakta zorlanan Çölyak hastaları için hazırlanan glutensiz gıda paketleri ekipler tarafından çölyak hastalarına ulaştırılıyor.

Vefa ekipleri, elzem sebeplerle yemek yapamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek servisi yapıyor. 4 çeşitten oluşan menü ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. 

Rutin olarak süren yemek dağıtımı Ramazan ayı boyunca da haftanın 7 günü devam edecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>