Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İnegöl Belediyespor Türkiye Şampiyonu oldu

İnegöl Belediyespor Oryantiring U14 takımı, sezonun son yarışında Konya’da sahne aldı.

SPOR - 07-05-2024 14:27

Zorlu rakipler karşısında İnegöllü sporcular, gösterdikleri başarıyla Türkiye Şampiyonluğuna uzandı. 4-5 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen şampiyonada, farklı şehirlerden 64 kulüpten 871 sporcu yarıştı. İnegöl Belediye Spor Kulübü sporcuları, şampiyonada gösterdiği performansla dikkat çekti. Yarışmalar neticesinde İnegöl ekibi, U14 Ligi Oryantiring Türkiye Şampiyonasında 7 kupaya ulaşarak sezonu Türkiye Şampiyonu olarak tamamladı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>