Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İntihar Etme" Diyen Şahsı Öldürdü

Gaziantep'te  tabancayla intihar etmek isteyen şahs, kendiseine bu eyleminden  vazgeçmesine ikna etmeye çalışan marketçiyi  öldürdü.

asayis-guvenlik - 27-06-2021 01:45

"

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent mahallesi  Şehit Bünyamin Dinç Sokak üzerinde bulunan Park Teras sitesinde meydana gelen olayda,  İddiaya göre eski bir asker olduğu söylenen M.Y. isimli bir şahıs site içersinde tabancayla intihar etmek istedi. 

İddiaya göre psikolojik sorunları olan M.Y., otomobilinin içerisinde pompalı tüfekli intihar etmek istedi. Durumu gören market işletmecisi Oktay Danabaş, M.Y. ile konuşmaya başladı. Konuşma sırasında M.Y., yanındaki tüfekle, kendisini ikna etmeye çalışan Oktay Danabaş'a ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Oktay Danabaş kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Danabaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEYE KALKTI

Yaşananlara öfkelenen çevredeki vatandaşlar ise şahsı linç etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri katil zanlısını gözaltına alırken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>