Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İstanbul, Soft Analog Büyüledi

Disco, Dream pop, Electro-dance pop ve Synthwave tarzlarını ustalıkla harmanlayan grup, Müze Gazhane ve Blind'da gerçekleştirdiği performanslarla izleyicilere unutulmaz anlar sundu.

MAGAZİN - 25-03-2024 09:45

Gazhane'deki performansta, tarih kokan mekanda Soft Analog'un elektronik ritimleri duvarlarda yankılanırken, izleyicileri büyüleyerek geceye muhteşem bir hava kattı.

Blind'da ise, Beyoğlu'nun sıcak atmosferinde tıklım tıklım dolan seyircilere enerji dolu bir performans sunan başarılı grup, mekanı dans pistine çevirdi.

Her iki konserde de Soft Analog'un yaratıcı enerjisi izleyicilere etkileyici bir deneyim yaşatırken, DANS İLLÜZYON albümü ve sevilen şarkılarından oluşan repertuvarları müzikseverler tarafından büyük alkış aldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>