Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İYİ Partililerden istifa dalgası!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına 'ret oyu' verdiklerine yönelik açıklaması sonrasında sosyal medyada istifa dalgası başladı.

SİYASET - 03-03-2023 17:52

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Genel İdare Kurulu (GİK) ile bir araya gelmesi ardından altılı masaya yönelik yaptığı tarihi açıklama sonrasında sosyal medyada binlerce tepki paylaşımı yapıldı.

″Yazıklar Olsun″ etiketi ile yapılan paylaşımlarda, bazı İYİ Partili kullanıcılar parti üyeliğinden istifa ettiklerine ilişkin görseller paylaşarak tepkilerini dile getirdi.

Bazı İYİ Partili kullanıcılar, parti üyeliğinden istifa ettiklerine ilişkin görseller paylaşarak tepkilerini gösterdiler.

İYİ Parti den 2 saat içinde tam 60 bin insan üyelikten istifa ettiği öne sürüldü.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>