Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İZDENİZ'in 9 Gemi Bakımı ve Onarımı İçin Havuzda Kalacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, 2023 yılında gemilerinin bakımını İzmir’de yapacak.

GÜNCEL - 11-04-2023 11:39

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, bünyesinde yaptığı atılımlarla İzmirliye daha iyi hizmet verirken bir yandan da tasarrufa yönelik adımlar atıyor. 2021 yılına kadar İstanbul’da yapılan planlı bakım ve onarım işlemlerinin İzmir’deki Alaybey Tersanesi’ne alınması sayesinde yol masrafı, personel giderleri, atölye imkanları gibi gider kalemlerinin önüne geçildi. Böylelikle İZDENİZ, 2023 yılında en az 7 milyon TL’nin üzerinde tasarruf sağlayacak.

Yürütülen çalışmayla 2023 yılında İZDENİZ bünyesinde görev yapan 9 gemi sırayla karaya alınacak. Toplam 130 gün havuzda kalacak gemiler, bakım ve onarımlarının ardından hizmete geri dönecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>