Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İzmir Çiğli'ye 'Afet İşleri Müdürlüğü' kuruluyor

Çiğli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Utku Gümrükçü idaresinde gerçekleşti.

GÜNCEL - 03-05-2023 16:08

  Çiğli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı dirençli kent çalışmaları gündemiyle gerçekleştirildi. Afet İşleri Müdürlüğü'nün İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü norm kadrosuna eklenmesi ile ilgili önerge meclise geldi ve komisyonlara havale edildi.

Dirençli kent çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Utku Gümrükçü, “Elazığ ve İzmir’in ardından Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler ülkemizin deprem gerçekliğiyle yaşaması gerektiğini hepimize bir kez daha gösterdi. Çiğli Belediyesi olarak, bizde ilçemizi dirençli kılmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Hükümet böyle bir norm kadro açınca biz de hemen harekete geçtik. Çiğli’nin ve Çiğlili hemşehrilerimizin tüm doğal afetlere karşı güvenliğini almak için çalışmalarımızı bu müdürlük bünyesinde devam edeceğiz” diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>