Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İzmir'de Taşkın riskine karşı menfezler genişletildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, aşırı yağışlarda su baskını yaşanan noktalardaki çalışmalarını sürdürüyor. Balçova’da daha önce olumsuzluk yaşandığı tespit edilen bölgelerde yapılan yenileme çalışmaları, olası taşkınların önüne geçiyor.

GÜNCEL - 02-01-2023 18:49

İZSU Genel Müdürlüğü Balçova’da çevre yolunun altından geçen karayolu geçidinde daha önce yaşanan su baskınının tekrar etmemesi için harekete geçti. Mollakuyu Deresi’nde yaşanan taşkının ardından İZSU ekipleri bölgede incelemelerde bulunarak deredeki menfezlerde genişletme çalışması başlattı. Mevcut açık ve dar kesitli menfezler kapalı hale getirilerek, menfez genişliği yaklaşık iki katına çıkarıldı. Çalışmalar tamamen İZSU personeli ve ekipmanıyla gerçekleştirildi. İZSU ekipleri, kentin en işlek noktalarından birinde trafiğin uzun süre aksamaması için iki gün boyunca kesintisiz çalışarak projeyi planlanan süreden daha önce bitirdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>