Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, Yahya Kaptan'da LGS Hazırlık Kurslarına Başlıyor

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, gençlere ücretsiz LGS Hazırlık Kursları düzenlemeye devam ediyor. Yahya Kaptan Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kurslar için başvurular 12-20 Ocak tarihleri arasında alınacak.

EĞİTİM - 12-01-2024 12:23

Gençleri geleceğe hazırlayan İzmit Belediyesi Çınar Akademi, İzmit’in 8 farklı noktasında ücretsiz LGS Hazırlık Kurslarını hayata geçirmişti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kurslara bir yenisi daha eklendi. Çınar Akademi LGS Hazırlık Kursları, Yahya Kaptan Mahallesi Hanımeli Eğitim ve Kültür Merkezi’nde de gençlerin hayatına dokunacak.

İzmit’te eğitime yönelik farklı bir bakış açısı oluşturan Çınar Akademi, Yahya Kaptan’ndaki LGS Hazırlık Kursları için 12-20 Ocak tarihleri arasında Çınar Akademi ve Yahya Kaptan Hanımeli Eğitim ve Kültür Merkezi’nde başvuruları alacak.

Kurs kapsamında 7 ve 8. sınıf öğrencilerine Türkçe ve Matematik dersi verilecek. Soru çözümleriyle pekiştirilecek dersler her çarşamba 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Çınar Akademi, liseye hazırlanan öğrencilere Topçular Mahallesi, Tavşantepe Mahalle Muhtarlığı, Körfez Mahalle Muhtarlığı, Sanayi Mahalle Muhtarlığı, Gültepe Mahallesi, İZGİM, Akpınar Gençlik Merkezi, Şehit Ramazan Kültür Merkezi ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde eğitim vermeye devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>