Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

"İzmit Belediyesi ve İBB Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlükleri Depremzedelere Hijyen Çantaları Dağıtıyor"

Depremlerin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor.

SON DAKİKA - 17-03-2023 15:07

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki Mor Otobüs ile Hatay Defne Harbiye Mahallesi’ndeki depremzede vatandaşlara hijyen çantaları dağıtımına başladı.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İBB Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, depremzede vatandaşlara ihtiyaca yönelik oluşturulan ve içinde diş macunu, diş fırçası, şampuan, ped, sıvı sabun, traş köpüğü, traş bıçağı, tırnak makası, tarak, saç fırçası, kâğıt mendil ve tekli sabundan oluşan hijyen çantaları dağıttı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>