Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kabine toplanıyor... Ana gündem deprem ve seçim!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya geliyor.

GÜNCEL - 19-03-2023 18:38

 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ana gündem maddesi Kahramanmaraş merkezli depremler ile seçim süreci ve güvenliği olacak.

Sel felaketinin de yaşandığı deprem bölgelerinde bulunan bakanların son duruma ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kapsamlı bir rapor ve değerlendirme aktarması bekleniyor.

Dış politikadan ekonomiye birçok konu başlığının masaya gelmesi beklenirken ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Mısır ilişkilerinde normalleşme sürecine ilişkin sunum yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>